Metaalconstructie

Cevan heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het toeleveren van complexe laswerken. Door de overname van ATM Constructions in 2011 haalden we ook decenniarijke know how in engineering, projectmanagement en montage in huis.

Onze toegevoegde waarde ligt in het meedenken met bouwheer, architect en aannemer. Werken binnen budget en timing zijn daarbij een evidentie. De noodzakelijke flexibiliteit kunnen we als middelgrote organisatie ook vandaag nog waarmaken.

RVS, staal en aluminium zijn voor ons even gebruikelijke grondstoffen. Onze ervaring met glas is vaak de factor die Cevan onderscheidt van collega’s.

Onze engineers zorgen voor heldere en complete principeplannen als basis voor een hands-on technische en decoratieve beoordeling door klant en architect. De kennis van geldende normen en bouwvoorschriften is op voorhand gegarandeerd.

Het hoogtechnologische productieproces zorgt voor zowel efficiëntie als nauwkeurigheid. Ons motto hierbij is “in 1 keer goed”. De productie staat in voortdurend contact met de tekenkamer om processen te optimaliseren. De ervaring, het engagement en continue bijscholing van de samenstellers en lassers bewaken de afwerking. Alle lassers zijn gekwalificeerd en de productie wordt opgevolgd door een gediplomeerde lascoördinator.

Voor conservering (lakken, anodiseren, verzinken, passiveren …)  doet Cevan enkel een beroep op gecertificeerde partners met wie we een duurzame relatie opbouwen.

Montage gebeurt bij ons steeds onder supervisie van eigen ervaren mensen. Oplossingsgericht denken is hun motto. Open communicatie met de klant, de projectleider en andere partners op de werf een kernwaarde.


Ons aanbod metaalconstructie

Cevan biedt een ruime keuze aan producten mbt metaalconstructie. Maak uw keuze uit onderstaande toepassingen.